Chic in het kort: korte trouwjurk van Pronovias

Chic in het kort: korte trouwjurk van PronoviasDe bruidsmode van 2015-2016 maakt korte metten met de traditionele opvattingen rond trouwjurken. In de collecties van gerenommeerde merken zie je nu trouwkleden in (pastel)kleuren of met (kleurrijke) dessins, trouwjurken die uit 2 delen bestaan en ook korte jurken. Een mooie illustratie van die laatste trend, vind je onder meer bij Pronovias.

Deze prachtige korte trouwjurk bewijst dat een trouwkleed niet lang moet zijn om chic en romantisch te zijn. De nauw aansluitende mini-jurk is een perfecte combinatie van sensualiteit en romantiek. Eyecatcher is het mooie kant, dat als het ware als ‘tweede jurk’ over de mini-jurk met sweetheart decolleté is gehangen. Dit is een perfecte jurk voor een moderne bruid die meegaat met de ‘bloot’-trend en toch chic en romantisch voor het altaar wil staan.

Klik hier om onze volledige collectie van Pronovias te bekijken >> E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>