Do’s en don’ts op het vlak van feestkleding

Do’s en don’ts op het vlak van feestkledingBen je nog op zoek naar een geschikte feestoutfit? Bij E&R Wedding and Fashion helpen we je graag bij je zoektocht. Ons assortiment feestkleding is zo uitgebreid en divers, dat je bij ons voor elke gelegenheid iets kan vinden! Van een casual feestkleedje of stijlvolle jumpsuit voor een informeel feest overdag, tot een ultra chique lange avondjapon mét handschoenen voor een white tie event ’s avonds… en alles wat daar tussenin zit! Ben je te gast op een trouwfeest? Hou je aan de ‘cardinal rule’ en draag geen wit of off-white kleuren; dat is immers het privilege van de bruid. Is er geen dresscode bekend, dan heb je heel veel opties. Probeer het in ieder geval stijlvol en vrouwelijk te houden, zonder dat het té sexy en bloot wordt. Je wilt je gastvrouw en –heer én de andere gasten immers niet in verlegenheid brengen.

Ook heren kunnen bij ons goed terecht. Of je nu op zoek bent naar een rokkostuum, een smoking, een driedelig maatpak of een casual-chic kostuum met t-shirt; bij ons slaag je altijd. Een belangrijke don’t: draag als man nooit een smoking overdag.

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>