Javier Arnaiz voor de stijlvolle, moderne bruidegom

Javier Arnaiz voor de stijlvolle, moderne bruidegomHet Spaanse merk Javier Arnaiz heeft zich gespecialiseerd in kostuums met een moderne uitstraling. Het merk denkt ‘out of the box’ en geeft een eigen invulling en draai aan de laatste trends. Door zich te interesseren in de laatste mogelijkheden op het vlak van materialen en fabricage, heb je met Javier Arnaiz altijd een innovatief trouwkostuum aan. De materialen zijn steeds van de allerhoogste kwaliteit en de strakke belijning en uitgekiende pasvorm zorgen voor een elegante en stijlvolle uitstraling.

Kijk maar eens naar hoe het jasje van dit trendy blauwe bruidegomkostuum is getailleerd en ingesneden! Mooi detail is dat de ton-sur-ton streep van de broek terugkomt in de strakke, dunne das. Het donkerblauw van het kostuum tekent scherp af tegen het witte overhemd, waardoor het geheel een nog modernere ‘messcherpe’ look krijgt.

Klik hier om onze volledige collectie van Javier Arnaiz te bekijken >> E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>