Een droomhuwelijk op het strand

Een droomhuwelijk op het strandOp het strand trouwen… het is voor veel koppeltjes een gedroomde trouwlocatie. Wuivende palmen, een licht briesje en elkaar het ja-woord geven bij het zacht ruisen van de zee. Trouwen op het strand is zeker en vast één van de meest romantische trouwlocaties die er bestaan. Bovendien vormt het ook een erg fotogenieke locatie, dus met die trouwreportage komt het ook helemaal goed!

Ook al is het zomer en is de kans op mooi, droog weer aanzienlijk, toch kan je beter altijd rekening houden met de kans op regen. Door je feest bijvoorbeeld in een strandpaviljoen te houden, heb je altijd nog een overdekte plaats waar je kan schuilen als het regent. Ook bij mooi weer, is het overigens handig om deels overdekt te zitten, zodat je gasten ter afkoeling eens in de schaduw kunnen gaan zitten. Een avondfeest op het strand met de ondergaande zon, een strandbarbecue, fakkels, vuurkorven… het is de perfecte afsluiter van een prachtig huwelijk.

Bij een strandhuwelijk past minder formele kleding. Ook als bruidspaar kies je dan eerder voor vlotte trouwkleding. In een korte trouwjurk heb je bijvoorbeeld meer bewegingsvrijheid en hoef je geen hele massa zand achter je aan te sleuren in je sleep. Favoriet zijn trouwjurken van luchtige stoffen als organza, tule en kant… maar zorg er wel voor dat de stof nog stevig genoeg is zodat je jurk niet helemaal gaat opwaaien in de zeewind. Wat schoeisel betreft kies je best voor je gemak: hoge hakken blijven uit; slippers of platte sandaaltjes zijn veel handiger. Je kan ook blootsvoets trouwen, geheel conform de bohemian-trend. Voor de bruidegom past een zomers pak in een luchtige stof en licht van kleur. Kom eens langs bij E&R Wedding and Fashion en laat je verrassen door onze ruime keuze bruidsmode!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken