Tips voor de bruid in blijde verwachting

Tips voor de bruid in blijde verwachtingTrouwen en kindjes krijgen… dit staat bij veel vrouwen op het verlanglijstje en niet noodzakelijk in die volgorde. Vroeger was seks voor het huwelijk natuurlijk een groot taboe; nu storen we er ons niet meer aan. Er zijn dan ook steeds vaker bruidjes die op dé grote dag zwanger zijn! En waarom ook niet?! Volgens artsen kan je best tussen maand 3 en 7 van je zwangerschap trouwen; dan is het risico op complicaties het kleinst en voel jij je nog het energiekst. We geven je graag enkele tips voor een stralend huwelijk.

Als je zwanger bent, dan is dat natuurlijk wel iets om mee rekening te houden als je een trouwjurk gaat uitzoeken. Ga eerst en vooral bij jezelf na of je op je trouwdag je zwangere buikje wilt laten zien of liever niet. Er zijn genoeg jurken die een buikje kunnen verdoezelen, maar ook heel wat modellen waarmee je jouw zwangerschap juist trots kan accentueren. Er bestaan zelfs speciale ‘positie’-trouwjurken, maar ook in het ‘normale’ assortiment zijn meer dan genoeg jurken te vinden die passend gemaakt kunnen worden. We raden je aan om het in onze bruidsmodezaak direct te zeggen dat je zwanger bent, want dan kunnen we hiermee rekening houden bij het uitzoeken van mooie, geschikte modellen en bij het verstellen van het trouwkleed van je keuze. In de laatste maand, eventueel zelfs nog een week voor de grote dag, kan je nog een laatste pasbeurt doen, zodat je er zeker van kan zijn dat de trouwjurk perfect aanzit.

Omdat je zwanger bent, kan je schoenen met hoge hakken beter vermijden, want anders wordt die lange dag wel erg vermoeiend. Hetzelfde geldt ook bij de activiteiten van de dag. Probeer jezelf een beetje te ontzien door de huwelijks-, foto- en de feestlocatie dichtbij elkaar uit te zoeken, zodat je geen lange afstanden moet afleggen. Zeker wanneer je hoogzwanger bent, doe je er goed aan tijdens de dag wat rustmomentjes in te bouwen. Lang op je benen moeten staan, zeker in de hitte, is echt af te raden. Vergeet ook niet aan de cateraar door te geven dat je zwanger bent en dat ze voor jou dus geen rauw vlees, rauwe vis enz moeten opdienen. Vraag ook of ze wat feestelijke non-alcoholische drankjes en cocktails voor je willen voorzien. Zo heb jij als stralende zwangere bruid ook de tijd van je leven op jouw grote dag!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken