Waar let je op bij het uitkiezen van de trouwringen?

Waar let je op bij het uitkiezen van de trouwringen?De trouwring staat symbool voor de oneindige liefde; de eeuwige band tussen de geliefden, in leven en in dood; in voor- en tegenspoed. Een trouwring is dus voor altijd. Het is dan ook belangrijk dat jullie een ring kiezen die jullie allebei mooi vinden.

Op het vlak van trouwringen is de keuze groot. Traditioneel wordt goud gebruikt voor een trouwring, maar tegenwoordig zie je steeds vaker ringen van titanium. Titanium is hypoallergeen en lichter en harder dan goud; een titaniumring zal dus minder snel vervormen tijdens het dragen. Ook mooi zijn combinaties van materialen: goud, titanium én zelfs zilver kunnen samengesmeed worden tot een prachtige creatie. Als je wat minder te spenderen hebt, dan zijn trouwringen van zilver, edelstaal of palladium een optie. Heb je juist een groot budget, dan kan je misschien voor platinum kiezen. Er zijn zelfs houten trouwringen te koop.

Wanneer jullie trouwringen gaan uitkiezen, is het aan te raden om op voorhand goed te bespreken wat jullie budget is en na te denken over jullie wensen. Wil je dat je trouwring matcht met je verlovingsring? Willen jullie hetzelfde type ringen, of juist niet? Willen jullie de ringen laten graveren? Een nieuwe trend is bijvoorbeeld om je vingerafdrukken te laten graveren. Wil je graag eigen ‘oud goud’ laten verwerken in je trouwring? Mogen er edelstenen in verwerkt worden? Kijk ter inspiratie eens online of vraag enkele brochures op. Of misschien wil je wel een geheel eigen creatie? Dan kan je op zoek gaan naar een edelsmid.

Sommige bruidjes willen graag dat hun trouwjurk past bij hun trouwring. Kom gerust eens langs bij E&R Wedding and Fashion! In ons zeer uitgebreide aanbod bruidsmode vinden we altijd wel een trouwjurk die qua stijl past bij jouw trouwring!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken