Zomer, prachtige tijd voor een huwelijk

Zomer, prachtige tijd voor een huwelijkVeel koppeltjes plannen hun trouwdag liefst in de zomer. Je kan dan (meestal) rekenen op mooi weer, wat de mogelijkheid biedt om je trouwfeest op prachtige buitenlocaties te geven, zoals op het strand, in een park, op een boot enz. Omdat je het in ons land echter nooit helemaal zeker weet, kan je beter wel een back-up plan hebben voor als het weer omslaat. Dat hoeft niet direct een compleet andere indoor locatie te zijn; hou bijvoorbeeld partytenten en paraplu’s achter de hand. Maar misschien valt jouw grote dag wel middenin een hittegolf?! Voorzie dan zeker genoeg (alcoholvrij) drinken voor jezelf en je gasten en wat schaduwrijke plaatsen waar iedereen verkoeling kan zoeken.

Bij een zomers huwelijk horen zomerse hapjes en drankjes. Denk aan cocktails met veel vers fruit, ijsjes, een barbecue,… Trend is om één of meerdere foodtrucks te laten komen met exotische lekkernijen. Je kan de hapjes en drankjes ook bij een bepaald thema laten passen. Een prachtig visbanket of tropische barbecue bij je strandfeest en een ecologisch trouwfeest met duurzame hapjes en prachtige bloemendecoraties in een park bijvoorbeeld. Plan je een zomers trouwfeest dan kan je je uitnodigingen best goed op voorhand versturen, zodat je gasten met je feest rekening kunnen houden als ze hun zomervakantie plannen.

Last but not least: de kleding. De ideale trouwjurk voor een zomers huwelijksfeest is licht, luchtig en heeft geen al te lange sleep. Best kies je voor gemakkelijke schoenen, zodat je comfortabel over het strand of grasveld kan lopen. Nog een kleurrijk zomers bruidsboeket en je bent er klaar voor! Ook de bruidegom-in-spé kan zijn kleding afstemmen op het seizoen door te kiezen voor lichte stoffen en lichte kleuren. Kom eens langs bij E&R Wedding and Fashion en laat je verrassen door onze ruime keuze bruidsmode!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken