Een happy hippie bruiloft

Een happy hippie bruiloftFlower power, iconische muziek, psychedelische kleuren, ‘make love not war’,… De hippie jaren ’60 kunnen een geweldig thema zijn voor een gezellig en sfeervol huwelijksfeest. Een kleurrijk beschilderde VW ‘Love bus’ als vervoer, een feest op een ‘back to nature’-locatie zoals in een bos of bij een rivier, rieten stoelen en kleurrijke plaids, een live band die de muziek van John Lennon, Janis Joplin, Bob Dylon ten beste geeft… De hippie sfeer is niet zo moeilijk om neer te zetten. Als je de sfeer van vriendschap en liefde weet neer te zetten, heb je het te pakken. Eigenlijk toch wel een mooi thema voor een huwelijk, niet?

Komt daar nog bij dat de hippie jaren ’60 invloeden ook in de bruidsmodetrends terug te zien zijn. Eenvoudige silhouetten gemaakt van luchtige en zwierige stoffen met mooie kanten details ademen een ongedwongen vrijheid uit. Ook mooi is een trouwjurk in etnische stijl, met verhoogde taille. Wil je graag wat meer luxe? Dan kan je voor een jurk zoals op de foto kiezen: een prachtige zeemeerminnenmodel dat uitwaaiert in een droom van tule. Let ook op de krans van bloemen in het haar; op en top hippie! Bang dat zo’n blote jurk wat te fris is? Neem een denim gilet, witte cape of mooie witte sjaal met franjes mee! Welke schoenen passen erbij? Een paar makkelijke schoenen met lage hak of teenslippers; of –waarom ook niet- ga blootsvoets!

Voor de hippie bruidegom zijn flare pijpen wel gewenst. Ga je echt onconventioneel, dan kan zelfs in een spijkerbroek met een mooi overhemd, dat over de broek gedragen wordt, verschijnen. Vraag ook je gasten om in hippie stijl naar je trouwfeest te komen! Lange losvallende jurken en bloemen in het haar bij de dames en denim en (ronde Lennon-) zonnebrillen voor de heren.

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken