Een huwelijk ‘back to nature’-style

Een huwelijk ‘back to nature’-styleEen mooi stukje natuur is eigenlijk het mooiste decor dat er bestaat. Veel koppeltjes kiezen er tegenwoordig dan ook voor om hun huwelijksfeest in de natuur te houden, zoals in een tuin, een bos of park, een orangerie,… De natuur heeft in alle seizoenen haar charmes. In de zomer heb je de grootste kans op mooi weer en kan je gaan voor een stijlvol openluchtfeest. Maar een huwelijk in een orangerie met een decor van prachtige herfstkleuren of winterse sneeuw is natuurlijk ook echt magisch!

Voor de aankleding van je huwelijksfeest in ‘back to nature’-style kan je kiezen voor bloemen, boompjes aangevuld met natuurlijke materialen zoals mos, hout,… en decoratieve elementen zoals veertjes, vogelkooitjes,… you get the picture. Je kan de natuur op een milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde wijze interpreteren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van gerecycleerde materialen, tweedehands spullen, lokale producten enz. Maar als je dat wil, kan je in een natuurlijk decor natuurlijk ook een chic feest geven! Denk bijvoorbeeld aan een winter wonderland met (nep)bont, kristallen kandelaars en kroonluchters die doen denken aan ijskristallen enz. It’s all up to you

Omdat je de ‘natuur’ op verschillende manieren kan interpreteren, heb je ook een ruime keuze in bijpassende trouwjurken. Ga je voor de ongedwongen natuur, dan past daarbij een los vallende, luchtige trouwjurk met een eenvoudige lijn in de trendy ‘boho’-stijl. Kies je voor een chique interpretatie, dan kan een jurk in soepel vallende stof in Griekse godinnenstijl met prachtige drapage en plooien mooi zijn. Kijk maar eens naar de jurk op de foto hiernaast!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken