Een stijlvolle bruid met een touch of luxury van Lillian West

Een stijlvolle bruid met een touch of luxury van Lillian WestDe allereerste collectie van Lillian West in 2014 was meteen een schot in de roos. Dit bruidsmodemerk, dat onder de koepel van Justin Alexander Bridal ressorteert, profileerde zich direct als een speler om mee rekening te houden. Daarom kan je de nieuwe collectie van Lillian West dan ook nu al bij E&R Wedding and Fashion komen ontdekken!

Het is moeilijk je niet te laten meevoeren in de unieke sfeer die de trouwjurken uitademen. Bijzondere silhouetten in zachte materialen zoals tule, kant en Charmeuse (zijde met een satin-look), prachtig borduurwerk en etherische decolletés… de nieuwe collectie heeft echt een sprookjesachtige indruk meegekregen!

Dat de magische wow-factor niet altijd tot uiting moet komen in een typische prinsessenjurk in A-lijn, bewijst de ivoorkleurige trouwjurk op de foto hiernaast. Het borduurwerk in zilverdraad en parels op het sweetheart lijfje is echt adembenemend! De elegante drapage aan de taille en de rok creëert een vloeiend en slank silhouet. De open rug en de sleep geven deze jurk extra glamourgehalte. In deze trouwjurk zal je alleen blikken vol bewondering op je gericht krijgen!

Klik hier om onze volledige collectie van Lillian West te bekijken

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken