Ontdek de nieuwe Pronovias collectie 2016 nu bij E&R Wedding and Fashion!

Ontdek de nieuwe Pronovias collectie 2016 nu bij E&R Wedding and Fashion!Ontdek de nieuwe Pronovias collectie 2016 nu bij E&R Wedding and Fashion!

Nieuw in onze merkenportefeuille is Pronovias. Dit Spaanse merk is de grootste bruidsmodefabrikant van dit moment en wereldwijd zeer populair. We hebben naast de La Sposa lijn nu ook de Pronovias collectie voor 2016 binnen!

Eigen aan Pronovias is dat ze voor ieder type bruid een passende jurk hebben; van de typische prinsessenjurken in A-lijn en de trendy vintage-jurken met hoog glamourgehalte tot sensuele zeemeerminjurken en moderne korte trouwjurken. Romantisch, sensueel, sexy, strak of modern; van welke stijl je ook houdt, bij Pronovias vind je er een stijlvolle vertaling van!

De nieuwe collectie voor 2016 heet ‘Once upon a time’ en is sprookjesachtig, tijdloos en eigentijds tegelijk. Je vindt er veel jurken in kant, met mooie illusion necklines en prachtig bewerkte ruguitsnijdingen. Nieuw zijn de trouwjurken die bestaan uit een nude onderjurk met daarbovenop een transparante, kanten voile, wat voor een bijzonder sensueel effect zorgt.

Klik hier om onze volledige collectie van Pronovias te bekijken

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken