Stijlvol grijs voor de modebewuste bruidegom

Stijlvol grijs voor de modebewuste bruidegomFifty shades of grey… grijstinten zijn momenteel helemaal hot voor de bruidegom! Van lichtgrijs tot antraciet; zolang het maar grijs is!

Grijs is de nieuwe kleur voor trouwpakken voor komend seizoen en dat is zeker niet verkeerd. Grijs kan je namelijk heel mooi en gemakkelijk combineren met andere kleuren, om je eigen persoonlijkheid te laten spreken. Een das in een felle kleur? Een stijlvol klassiek overhemd in een neutrale kleur of juist in een trendy pasteltint als zalm of mintgroen? Kies bijvoorbeeld voor een zwarte das en sokken als accessoires. Of ga voor grey all the way…. dat is ook nog een zeer stijlvolle mogelijkheid! Combineer bijvoorbeeld een donkergrijs kostuum met een lichtgrijs overhemd en een grijze das (al dan niet met een motiefje). Wil je er helemaal voor gaan, dan kan je ook jouw bruidsjonkers in het grijs kleden!.

Kom eens langs bij E&R Wedding and Fashion en we tonen je met plezier de vele stijlvolle mogelijkheden van een grijs kostuum!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken