Welke trouwjurk kies je voor een tweede huwelijk?

Welke trouwjurk kies je voor een tweede huwelijk?‘Trouwen is houwen’. Maar hoe goed de intenties ook zijn, zo loopt het lang niet altijd. Ook later kan je nog je grote liefde tegenkomen en ook die liefde wil je graag bezegelen met een huwelijk. Maar welke trouwjurk past bij een tweede (of derde) huwelijk? Het hangt natuurlijk af van welk soort huwelijksfeest je wilt. Sommige koppels kiezen voor een intiem feest met de naaste familie. Andere koppels willen dit keer juist groots uitpakken; nóg mooier dan de eerste keer.

Er bestaat niet zoiets als een ‘etiquette’ voor de trouwjurk voor een tweede huwelijksfeest, maar het is natuurlijk wel aangewezen dat je een trouwjurk kiest die past bij je leeftijd, figuur, locatie,… Het allerbelangrijkste is dat je een trouwkleed kiest waarin jij je op je best voelt. Jij beslist zelf wat jij geschikt vindt. Ook als je liever geen traditionele witte prinsessenjurk wilt, heb je een enorme keuze en ben je bovendien mee met de nieuwste trends.

Komend seizoen zijn soepel vallende trouwjurken en korte trouwjurken helemaal in. Je kan ook uit heel wat kleuren kiezen, maar hou dan wel in je achterhoofd dat je gasten waarschijnlijk ook een gekleurde avond- of cocktailjurk zullen dragen. Je wilt natuurlijk wel echt schitteren als ‘de bruid’, dus jouw jurk mag best wel wat ‘bruidsgevoel’ oproepen. Bij E&R Wedding and Fashion in Beverlo helpen we je graag bij jouw keuze voor een perfecte trouwjurk! Hebben jullie al kinderen uit het vorige huwelijk? Een leuke touch is om hun kleding op een speelse manier te laten matchen met jullie outfit! Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken