Exclusief en tijdloos, een bruiloft in klassieke stijl

Exclusief en tijdloos, een bruiloft in klassieke stijlEén van de meest populaire thema’s voor een bruiloft is de ‘klassieke stijl’. De klassieke stijl is exclusief en tijdloos en zorgt voor een trouwfeest met grandeur. Het feest incorporeert de ‘typische’ ingrediënten zoals een strakke ceremonie, een stijlvolle receptie, de eerste dans,… Het is een trouwfeest zoals je dat verwacht bij royals… of in sprookjes. Een huwelijksfeest in klassieke stijl hoort vooraf helemaal goed gepland te zijn en die planning wordt op de dag zelf goed opgevolgd, bij voorkeur door een ceremoniemeester.

Wil je een bruiloft in klassieke stijl, dan vormt een prachtig kasteel het perfecte decor. Hoge plafonds, chique kroonluchters, grote raampartijen met majestueuze gordijnen… en dat alles ook nog eens stijlvol versierd met grote bloemstukken. De tafels zijn gedekt met mooi servies- en glaswerk. Gasten nodig je uit met stijlvolle uitnodigingen, waarop als dresscode ‘black-tie’ vermeld staat.

Is stijl met hoofdletter ‘S’ ook jouw stijl? Als bruidje kies je dan voor een wat traditionelere trouwjurk in wit, liefst met een sluier en een sleep. Luxe stoffen, kant,… Nu deze ‘traditionele’ elementen helemaal on trend zijn, heb je in de hedendaagse collecties een uitgebreide keuze. De bruidegom gaat gekleed in een klassiek pak of smoking en als je echt ‘de-puntjes-op-de-i’-stijl wilt, dan kiest hij voor een rokkostuum (en volgen de heren in de suite zijn voorbeeld). In het zeer uitgebreide aanbod trouwkleding voor aanstaande bruiden en bruidegommen bij E&R Wedding and Fashion in Beverlo vinden jullie zeker een stijlvolle ‘klassieke’ trouwoutfit.

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken