I’m dreaming of a white… wedding

I’m dreaming of a white… weddingIn ons land is de winter het minst populaire seizoen om te trouwen. Het is koud en de kans is groot dat het regent. Maar eigenlijk is de winter best wel een sfeervol jaargetijde en een prachtig moment om te trouwen. Misschien sneeuwt het wel!

Kies een mooie, feeërieke binnenlocatie uit en neem je voorzorgen met betrekking tot de weersomstandigheden buiten; dan heb je de mogelijke ‘nadelen’ al direct ondervangen. Tijd voor de pluspunten van een winterse bruiloft!

Bij een winterbruiloft kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om samen met de arrenslee naar de kerk of de trouwlocatie te rijden… hoe ‘Jingle Bells’-romantisch is dat?! Foto’s buiten nemen? Een winterlandschap kan bijzonder mooie foto’s opleveren. Tussen de bedrijven door kan je je opwarmen met plaids of dikke jassen. Hou er wel rekening mee dat het vroeg donker is. Plan je fotomomentje dus goed op de dag. Je kan je winters trouwfeest een gezellig kerstkarakter geven in rood, groen en zilver (inclusief mistletoe) of voor een modern soort ‘ijspaleis’ gaan in wit, zilver en/of goud voor een chique uitstraling. Nog een voordeel van de winter is dat het bij uitstek een erg lekker seizoen is. Op je trouwfeest kan je typisch winterse lekkernijen, zoals glühwein, wildgerechten, (chocolade)fondue,… serveren.

Wat trek je aan? Als winterse bruid vergaan van de kou is natuurlijk niet chic. Kies daarom voor een trouwkleed met (lange) mouwen; deze zijn tegenwoordig weer in, dus je hebt keuze genoeg! Liever toch die strapless droomjurk? Geen probleem! Dan combineer je hem toch met een lekker warme maar toch ook stijlvolle bolero of stola?! Nog een mogelijkheid zijn handschoenen. Van die mooie, lange witte handschoenen geven je trouwjurk direct nog extra Hollywood-glamour. Kom eens langs bij E&R Wedding and Fashion in Beverlo en laat je inspireren!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken