Waarom kiezen voor een trouwjurk met v-hals?

Waarom kiezen voor een trouwjurk met v-hals?In de bruidsmode vind je trouwjurken in alle stijlen, vormen en maten. Van de populaire strapless jurk met sweetheart-decolleté tot trouwjurken met een v-hals. Waarom zou je kiezen voor een trouwjurk met een v-hals?

Met een v-hals kan je jouw decolleté op een mooie en gedistingeerde manier showen. Een v-hals maakt je hals optisch langer, wat zorgt voor een erg sierlijk voorkomen. Heb je een mooi gevuld decolleté of een vollere buste, dan maakt zo’n v-hals je optisch slanker. Bovendien is het voor jou veel fijner om een jurk met v-hals te dragen dan om je afzakkende strapless decolleté continu op te moeten hijsen. Heb je juist kleinere borsten, dan zal een v-hals je decolleté volumineuzer doen lijken.

Kom eens langs bij E&R Wedding and Fashion in Beverlo en zie voor jezelf hoe een trouwjurk met v-hals jouw figuur flatteert! Wij hebben talrijke trouwjurken met v-hals van verschillende merken. Je hebt ze in alle stijlen: van minimalistisch tot rijkelijk versierd; van boho-chic tot modern of romantisch; met of zonder mouwen,… en in alle modellen: zeemeermin, A-lijn, prinsessenjurk, recht en zo verder.

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken