Goede redenen om na je trouwdag nog eens je trouwjurk aan te trekken

Goede redenen om na je trouwdag nog eens je trouwjurk aan te trekkenMannen kunnen hun trouwkostuum na de grote dag meestal nog wel eens aandoen. Dat ligt voor bruidjes meestal wel anders. De jurk waar je ‘je leven lang naar op zoek was’ hangt na je trouwdag maar een beetje zielig in de kast… Maar dat hoeft niet. Wij zien geen reden waarom je de jurk, waar je met zoveel liefde naar terugkijkt, niet terug uit de kast kan trekken! We geven je graag enkele redenen die kunnen ‘rechtvaardigen’ dat je je nog eens in je geliefde trouwjurk hult.

Zo is een jubileum een heel goede reden. Hoe leuk is het om na 1, 5, 10 jaar… huwelijk allebei nog eens jullie trouwoutfit aan te doen en nieuwe foto’s laten nemen?! Kinderen kunnen ook een goede reden zijn. Kinderen zijn immers meestal helemaal weg van het verhaal over hoe mama en papa elkaar hebben leren kennen en hoe de trouwdag is geweest. Om ze na dato een beetje deel te maken van jullie trouwdag, kunnen jullie samen met de kinderen nog eens een ‘trouw-fotoshoot’ organiseren.

Running out of ideas? En heb je het er samen met je getrouwde vriendinnen wel eens over dat je het zo zonde vindt dat je die trouwjurk niet meer kan dragen? Organiseer dan eens een weddingdressparty / ladiesnight. Een beetje zoals de pyjamafeestjes van vroeger, maar dan allemaal in jullie eigen trouwjurk.

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken