Ook na de grote dag nog plezier van je trouwkostuum!

Ook na de grote dag nog plezier van je trouwkostuum!Wat voor een bruid minder voor de hand ligt, is voor een bruidegom vaak wel een optie: je trouwkostuum na de grote dag door dragen. Een stijlvol pak in de kast hebben komt altijd wel van pas. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of om aan te doen als gast op een huwelijksfeest. En als je het echt een beetje slim speelt, dan kan je het pak misschien ook wel aan voor belangrijke zakelijke afspraken. Zo heb je extra plezier van je aankoop.

Ga je voor een rokkostuum, dan is de kans dat je dit pak later nog kan afdragen minimaal. Maar met een smoking en zeker met een maatpak kan je later echt nog wel uit de voeten. Vandaag de dag zie je steeds vaker dat mannen kiezen voor een stijlvol maatpak om in te trouwen. Zeker de driedelige kostuums zijn aan een opmars bezig. Pure klasse! Later kan je het gilet nog achterwege laten; dan heb je een prachtig tweedelig pak dat je gemakkelijk kan doordragen. Blauw is dé trendkleur van het jaar! Ook een trend is de nonchalante bruidegom, die voor een casual look gaat, bestaande uit een pantalon met apart gilet of blazer, of zelfs een vest. Het spreekt voor zich dat je die kleding dan ook heel gemakkelijk dagelijks aan kan.

Ben je nog op zoek naar een stijlvol pak, chic of eerder casual, waarin je de show steelt als bruidegom en waar je na de grote dag ook nog veel plezier van hebt? Kom eens langs bij E&R Wedding and Fashion! In ons uitgebreide assortiment trouwkostuums en bijpassende accessoires kan je zeker en vast een mooie look samenstellen, die echt bij je past!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken