Top hat, top style: Carlo Pignatelli voor de aanstaande bruidegom

Top hat, top style: Carlo Pignatelli voor de aanstaande bruidegomDe Italiaanse couturier Carlo Pignatelli is wereldwijd bekend om zijn formele herencollecties. Pignatelli’s creativiteit en continue zoektocht naar innovatie heeft gezorgd voor een nieuwe visie op trouwjurken en zeker ook trouwkostuums. Pignatelli staat voor haute couture voor heren. In het atelier in Turijn worden heel wat custom-made maatpakken voor celebrities, voetballers en de rijken der aarde met de hand gemaakt.

De allerbeste stoffen, een ongewone belijning, speciale kleuren… het valt direct op: een kostuum van Pignatelli is iets bijzonders! In de collectie voor de bruidegom 2016 vind je bijvoorbeeld ook mooie blauwe kostuums, dé trend van 2016, en zelfs kostuums in bordeaux, violet en paars! Ben je op zoek naar een chic zwart pak? Kijk maar eens naar de foto hiernaast. Stijlvol, pure klasse en toch een zéér eigentijdse invulling van een klassiek formeel zwart kostuum. Echt een goed alternatief als je een rokkostuum of smoking bijvoorbeeld iets te stijfjes vindt maar toch graag uiterst stijlvol voor de dag komt op jouw grote dag!

Klik hier om onze volledige collectie van Carlo Pignatelli te bekijken E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken