Trendtip: een smoking in zwart of blauw voor de bruidegom

Trendtip: een smoking in zwart of blauw voor de bruidegomVoor een stijlvol en chic trouwfeest kan je met de dresscode ‘black tie’ niet verkeerd. Een zwarte smoking geeft altijd wat extra klasse en glamour aan het feest. Bovendien zien de meeste heren er in smoking ook altijd ‘smoking hot’ uit! Hou je wel van een smoking maar mag het voor jou wel een beetje moderner en modieuzer?

Wat dacht je dan van een blauwe smoking of blauw kostuum? Blauw is een echte toptrend voor de bruidegom in 2016. Ga je voor blauw, dan heb je nog een hele resem keuzemogelijkheden. Kies je voor donker marineblauw of durf je het aan om een kostuum in lichtblauw, grijsblauw of zelfs kobaltblauw aan te trekken op jouw grote dag? Ga je voor een effen blauw kostuum of wil je graag een dessin? En wat dacht je ervan om jouw blauwe kostuum te combineren met een gilet, das / strik… met een toffe blauwe print? De keuze is aan jou!

Welke kleur schoenen draag je onder jouw trendy blauwe trouwpak? Ook daarin is de keuze legio. Zo kan je onder een marineblauw pak nog zwarte lakschoenen aan, maar ook met bruine en beige schoenen kan je een mooie combinatie vormen. Afhankelijk van de blauwtint, kunnen ook grijze of blauwe schoenen passen. Durf je opvallen? Kies dan voor een opvallend kleurtje, zoals bijvoorbeeld geel.

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken