Let’s rock ’n roll!

Let’s rock ’n roll!Is een traditioneel huwelijk niet echt jouw ding? Waarom zou je dan niet kiezen voor een stijl die wel bij jullie past? Het is immers jullie grote dag! Aan thema’s voor huwelijksfeesten geen enkel gebrek. Houden jullie van rock, gitaren en leder? Misschien is een rock ‘n roll huwelijk dan meer iets voor jullie?

Een rock huwelijk is beslist informeler dan een klassieke trouwerij, maar daarom zeker niet minder leuk! Als locatie kan je bijvoorbeeld voor een oude theaterzaal of concertzaal kiezen. En wat dacht je om in rock style te arriveren op een Harley? Boek een super leuke (rock)band of een dj die de beste rocktunes meesterlijk achter elkaar kan zetten. En verder kan je het muziekthema in alles laten terugkomen: van de uitnodigingen tot de bedankkaartjes; van de decoratie en het gastenboek tot de catering en de taart… Zwart, wit en rood zijn echte rock kleuren, eventueel nog aangevuld met een luipaardprint hier en daar. Ook leuk is om in een hoek van de feestzaal een fotohokje te zetten met rock-accessoires zoals bandana’s, (nep) tattoo’s en gitaren, zodat jullie gasten even helemaal los kunnen gaan. Het levert echt originele trouwfoto’s op!

Last but not least: wat draagt een rockchick bruid? Je kan gaan voor een aparte jurk, bijvoorbeeld een zwarte jurk. Vind je dat toch een beetje te heftig, dan kan je een stijlvolle witte trouwjurk ook nog ‘stoerder’ maken door er een getailleerd zwart lederen jack op te dragen of van andere zwarte rock-accessoires te voorzien. Kom eens bij E&R Wedding and Fashion langs. Wij denken graag met je mee om jouw huwelijksdag te laten ‘rocken’!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!

Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken